Onze Nieuwsbrief


Kleuren

Op de onderstaande foto's laten wij u zien hoe de liquiled lampen licht geven.

Let wel op ! Led licht is altijd anders dan andere lampen of lichtbronnen. Dus net als dat een gloeilamp verschilt van zonlicht, TL-licht, Kaarslicht of welke lichtbron u ook maar bedenken kunt.

Met de liquidled lamp geven wij u een eerlijk licht, waarbij uw meubels of bijvoobeeld witte gordijnen niet kleuren als zijnde gele gordijnen.

vergelijk.jpg

U kunt hierbij ook zien dat onze led lampen tot 240 graden licht geven in tegenstelling tot de meeste andere led lampen die meer naar boven stralen dan ook opzij of vooral niet naar onderen.

liquidled-burolamp.jpg

Warm wit wordt over het algemeen gebruikt in woningen.
Daglicht wit wordt vaak toegepast in kantoren of bijvoobeeld als hierboven als leeslicht.

Doordat de liquiled van glas is, net als de vertrouwde oude gloeilamp en mede door de mileuvriendelijke koelvloeistof, is de liquidled een prima gloeilamp vervanger die tot wel 90% bespaart op uw energiekosten.

De liquid led lamp trilt niet zoals bij een spaarlamp vaak voorkomt. Het is daarom ook een ideale leeslamp.

slaapkamer-liquidled.jpg

Zoals u kunt zien geeft de liquidled lamp een veel rustiger en natuurlijker licht weergave. Uw meubels kleuren niet geel zoals bij de gewone gloeilampen.

 

De daglicht witte lamp is ook ideaal om buiten te gebruiken, overigens zijn al onze led lampen te gebruiken in een vochtige omgeving.