Onze Nieuwsbrief


Alg voorwaarden

De hiergenoemde Algemene Leveringsvoorwaarden van LiquidLeds.nl zijn van toepassing op de verkoop op afstand van het bedrijf LiquidLeds.


1 - Prijzen
De productprijzen zijn aangegeven in euro, inclusief BTW en exclusief order- en verzendkosten.
De producten worden gefactureerd op basis van de prijzen die van kracht zijn op het moment van bestelling, op voorwaarde dat de producten voorradig zijn.

2 - Bestellingen
Wij aanvaarden uw bestellingen onder deze Algemene Leveringsvoorwaarden.

3 - Bevestiging
Wanneer je na de bestelprocedure de zin "Ik ga akkoord met de voorwaarden" aanvinkt, verklaar je de bestelling te aanvaarden als ook deze Algemene Leveringsvoorwaarden, in hun geheel en zonder voorbehoud.
De door LiquidLeds.nl geregistreerde gegevens vormen het bewijs van alle transacties tussen LiquidLeds.nl en zijn klanten.
De gegevens die door het betalingssysteem geregistreerd zijn, vormen het bewijs van de financiële transacties.

4 - Beschikbaarheid
Onze productaanbiedingen en prijzen zijn geldig zolang ze op onze website vermeld staan.

5 - Levering
De producten worden geleverd op het afleveradres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling en worden verzonden wanneer de betaling binnen is.
Montage op locatie leveringen worden bevestigd per telefoon na ontvangst betaling. Binnen 24 uur wordt er een montage afspraak met u gemaakt.
Indien de klant niet de volledige order heeft ontvangen, dan dient de klant uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst door te geven. De wettelijke maximale levertijd is dertig dagen. 

6 - Verzendkosten
De verzendkosten bestaan uit de kosten van voorbereiding, inpakken en de portokosten.
Het verdient aanbeveling alle artikelen in een enkele bestelling te plaatsen. Wij kunnen geen afzonderlijk geplaatste bestellingen combineren en de verzendkosten zullen je afzonderlijk gefactureerd worden.
Voor alle leveringen hebben wij uw telefoonnummer nodig en alle andere gegevens die nodig zijn om de bestelling te kunnen leveren.

7 - Betalingen
LiquidLeds.nl behoudt zich het recht voor een bestelling te weigeren, te annuleren of op te schorten dan wel de overeenkomst te ontbinden, indien u met enige betaling van de overeenkomst of een eerder overeenkomst in gebreke bent gebleven.

8 - Eigendomsvoorbehoud
Alle producten blijven eigendom van LiquidLeds.nl totdat de betaling volledig ontvangen is.

9 - Tevreden, defecten, geld terug of annuleren.
De artikelen die door www.LiquidLeds.nl geleverd worden zijn nieuw en hebben een garantie tegen defecten.
Vanaf de datum van ontvangst van het product heb je 7 dagen om het product te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van de klant zijn.
Wanneer je product gerepareerd moet worden, dan kun je deze ter reparatie aanbieden middels de contact pagina. Vermeld hierbij altijd je bestellingsnummer.
Indien de klant de koop annuleerd zal LiquidLeds.nl binnen 30 dagen het bedrag crediteren.


10 - Technische vragen
Bij technische vragen over je product, kun je contact opnemen met ons via de email contact pagina.

11 - Aansprakelijkheid
Alle aangeboden producten vallen onder de in Europa van kracht zijnde wetgeving. 

12 - Persoonsgegevens
LiquidLeds.nl zal de door u verschafte gegevens aan geen enkele derde partij doorgeven. Deze informatie is vertrouwelijk en wordt alleen binnen de interne afdelingen van LiquidLeds gebruikt om je bestellingen uit te voeren.

13 - Productafbeeldingen
De getoonde afbeeldingen van de producten kunnen afwijken van de originle producten.

14 - Zet en drukfouten
Zet en drukfouten zijn voorbehouden, mocht er een onjuiste prijs op de site staan is de prijs van de verkoper de juiste prijs.